Lowell

Nytt navn. Nye muligheter.

Siden mars har Intrum Justitia Norge hatt en ny eier. For å gjenspeile dette endrer vi nå navn til Lowell. Vi er Europas nest største kreditthåndteringsselskap, og vår misjon er å få kreditthåndtering til å fungere bedre for alle, slik at ditt selskap kan skape og beholde lønnsomme kunderelasjoner. Her finner du de fire søylene som vårt selskap hviler på. Vi har ambisjoner om å være best innenfor alle disse. For forbrukere. For samarbeidspartnere. For samfunnet. Over hele Europa.

img

Investeringer

Med kraften fra to store selskaper får vi enda større plass ved bordet for finansielle investeringer. Vi er også mer i stand til å investere i, og effektivt bruke, digitale løsninger som skaper langsiktige verdier for samarbeidspartnere så vel som for kunder.

Se hvilke tjenester vi tilbyr
img

Data og analyse

Vår bruk av data og atferdsvitenskap gjør at vi kan levere de beste løsningene til våre samarbeidspartnere og kunder. Dataene forteller oss mye om hva vi gjør, men hvordan vi gjør det avhenger av menneskelige interaksjoner; dialog, gjensidig forståelse og empati. Å kombinere menneskelig atferd og vitenskap på en etisk måte er det som skiller oss ut fra mengden.

Les hvordan - meld deg på vår blogg
img

Etikk

Vi er her for å gjøre vanskelige situasjoner om til enkle. Vi har empati og kan sette oss inn i kundenes og forbrukerens unike behov og dermed finne den rette løsningen for enhver situasjon. Å sitte på gjeld kan skape store bekymringer. Derfor er det viktig for oss å kunne identifisere problemene og gi den ekstra støtten som en person trenger for å få til en stabil økonomi.

Les hvorfor du bør velge oss
img

Størrelse og mangfold

Vi samarbeider med en rekke bransjer i tre europeiske regioner. Vår størrelse og lange erfaring, kombinert med lokalkunnskap og bransjespesifikk kunnskap gjør at våre samarbeidspartnere kan konsentrere seg om det de gjør best. Vi sikrer at de får betalt. Vi er nå det nest største kreditthåndteringselskapet i Europa, og vår størrelse muliggjør et enda bredere servicetilbud innenfor ytterligere sektorer.

Meld deg på kurs hos oss